Belastingadvies | Ofak Financieel AdviesBelastingadvies voor ondernemers

Veel ondernemers laten de aangifte inkomstenbelasting verzorgen door hun accountant of boekhouder. Gewoonweg omdat dat makkelijk is. De boekhouder of accountant maakt toch al de jaarrekening en doet vervolgens ook de aangifte inkomstenbelasting erbij. Uw fiscale zaken worden dan wel door een financiële bril bekeken. En dat is absoluut een gemiste kans. Het is veel verstandiger dat u uw belastingaangifte laat verzorgen door een belastingadviseur die op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving en fiscale besluiten.

Ofak Financieel Advies is voor u zowel privé als voor uw onderneming een betrouwbaar adres. Voor het maximale resultaat voor u als ondernemer, werken wij samen met een belastingadviseur die zich gespecialiseerd heeft in zelfstandige ondernemers. Hierbij doet een ieder waar hij goed in is. Wij doen de privé aangifte en onze samenwerkende partner de bedrijfsaangifte. Samen kijken wij altijd hoe u het meest belasting kunt besparen. Ook echtscheidingen waar een eigen bedrijf in meespeelt behoren tot onze fiscale expertise.

Uw Ofak Belastingadviseur: hoe werkt het?

Wij zijn het juiste adres voor alles wat met fiscaliteiten te maken heeft. Wij adviseren scherp en richten ons op een maximale belastingbesparing voor u. Bovendien zijn wij pragmatisch en houden wij niet van onnodige complexiteit. U kunt erop vertrouwen dat wij alles zorgvuldig en deskundig verwerken. U en uw onderneming zijn altijd de leidraad bij de te verrichten werkzaamheden.

Om elkaar te leren kennen, plannen we altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Omdat wij dit belangrijk vinden, kost dit gesprek u niets. In het gesprek inventariseren we wat de situatie van uw onderneming is en wat uw wensen zijn. En natuurlijk vertellen wij wat u van ons als belastingadviseur kan en mag verwachten. Op basis van het kennismakingsgesprek besluit u of u met ons verder gaat. U  krijgt van ons een indicatie welke kosten u kunt verwachten. Zodra u akkoord bent, gaan wij voor u aan het werk.