Financieel adviseur – Amstelveen & Heemstede

Over ons

Burt Tenhof van Noorden | Ofak Financieel Advies

Telefoon: 020 – 345 38 38

“Laat niet je dromen alleen maar dromen zijn…”

Iedereen heeft dromen in zijn leven. Een fijn huis om in te wonen. Misschien zelfs wel een leuke woonboerderij of een tweede huis op uw favoriete vakantiebestemming. Verre bestemmingen ontdekken, nu of later. Genieten van het leven en leuke dingen doen. En vooral ook (financieel) gezond blijven. Maar hoe maakt u die dromen nu waar? U bent hiervoor op de juiste plaats, want dit is precies waar ik u mee kan helpen.

Ik ben Burt Tenthof van Noorden. Financieel adviseur in hypotheken, pensioenen, financiële plannen, belastingen en echtscheidingen. Ik geef particulieren en ondernemers een helder en eerlijk advies over hoe zij bepaalde dromen kunnen realiseren. Of het nu de aankoop van een huis betreft, later van een goed pensioen kunnen genieten of de studie van uw kinderen.

Ik heb als financieel adviseur de randvoorwaarde dat ik kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening lever. Dat uit zich in een uiterst zorgvuldig adviestraject en duurzame totaaloplossingen, zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Bij TVN Financeel Advies is nazorg tenminste net zo belangrijk als het gehele adviestraject. Met als resultaat dat veel van onze opdrachtgevers een jarenlange relatie met met mij als financieel adviseur onderhouden. Zij komen graag terug en ik zie hen graag terug. Een blijk van wederzijds vertrouwen.

Ik werk sinds 1993 in de financiële dienstverlening als zelfstandig ondernemer. Hiervoor heb ik continu diverse vakopleidingen gevolgd o.a opleiding financiële planning (FPP), diverse pensioenopleidingen bij Akkermans & Partners, erkend financieel adviseur (EFA), register scheidingsadviseur (RFEA)  en erkend hypotheekadviseur (SEH). Sinds 2003 actief ben ik actief als belastingconsulent. Om aan de voorwaarden van kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening te kunnen blijven voldoen volg ik jaarlijks diverse bijscholingen. Hierdoor voldoe ik aan de WFT-regels als financieel adviseur op het gebied van inkomen, hypotheken, kredieten en pensioenen, inclusief alle jurisprudentie en planning.

Wat ik boeiend aan mijn vak als financieel adviseur vind, is dat de financiële wensen voor iedereen anders zijn. En dat die financiële wensen flink kunnen veranderen gedurende een mensenleven. Vaak door mooie gebeurtenissen in het leven met bijvoorbeeld de aankoop van een droomwoning. Maar ook door verdrietige omstandigheden zoals het verlies van een partner, een echtscheiding of verlies van een baan. Mijn toegevoegde waarde is dat ik snel duidelijkheid, overzicht en rust kan creëren om uw wensen te kunnen realiseren, in welke situatie dan ook. Door mijn nuchtere kijk, inlevingsvermogen, vakkennis, open vizier en grote betrokkenheid kan ik vaak al redelijk snel alle vragen en wensen met betrekking tot de financiële dromen in kaart brengen. En om tot een goed financieel advies te kunnen komen denk ik in (financiële) oplossingen en niet in beperkingen.

In mijn privéleven is mijn familie een belangrijke factor. Ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Aalsmeer. Onze zoon staat inmiddels op eigen benen. Ik ben trots op hoe mijn kinderen zich ontwikkeld hebben en op wie zij geworden zijn. Daarnaast ben ik dol op dieren. We delen ons huis dan ook met onze 2 honden en twee noorse boskatten.

Han Assman | Ofak Financieel Advies

Telefoon: 023 – 528 89 94

“Zekerheid is het allerbelangrijkste in ons leven”

Ik ben Han Assman. Ik ben net Als Burt financieel adviseur in hypotheken, financiële plannen, belastingen, pensioenen en echtscheidingen. Ik vind het voor zowel particulieren als ondernemers belangrijk dat zij hun financiële zaken goed geregeld hebben. Het goed in beeld hebben van je financiële situatie en de risico’s op voorhand zo veel mogelijk beperken, is één van de grootste behoeftes van de mens. De behoeft aan veiligheid en zekerheid. En voor het goed regelen van uw financiële zaken, bent u bij aan het juiste adres.

In 1981 ben ik als als trainee gestart bij één van Nederlands grootste financiële instellingen. Hier heb ik alles over het vak financiële dienstverlening geleerd. Door uiteenlopende functies heb ik alles gezien en veel ervaring opgedaan. Hierdoor is  voor mij in één oogopslag duidelijk hoe de financiële situatie bij iemand in elkaar zit. Ook heb ik hier veel ervaring met ondernemers opgedaan, daardoor hebben balansen etc. geen geheimen voor mij.

In 1987 heb ik de overstap gemaakt naar een groot intermediair. Voor dit bedrijf heb ik succesvol de financiële dienstverlening opgezet. In de jaren ‘80 en ‘90 heb ik diverse beroepsopleidingen op HBO en Academisch niveau gevolgd op het gebied van fiscaal recht en financiële planning. Zo heb ik onder meer de opleiding tot Erkend Hypothecair Planner met succes afgerond. Deze opleiding is vergelijkbaar met Gecertificeerd Financieel Planner.

In 1991 ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Uiteraard in de financiële dienstverlening. Met als expertise hypotheek-, belasting- en pensioenadvies en financiële planning. In de afgelopen 25 jaar heb ik een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. Mede vanwege mijn opleidingen, vakkennis en het gedegen advies dat ik geef, maar ook door de aandacht ik aan klanten geef. De gesprekken met klanten vind ik namelijk het allerbelangrijkste in mijn vak. In de gesprekken kan ik door een luisterend oor te bieden, mensen écht helpen door de problemen en mogelijkheden snel te doorgronden en vervolgens de best haalbare oplossingen te bieden. Hierbij word ik geholpen door mijn pragmatische instelling, betrokkenheid en door het denken in kansen en oplossingen in plaats van in problemen.

Net als Burt volg ik jaarlijks diverse bijscholingen om aan de voorwaarden van kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening te kunnen blijven voldoen. Hierdoor voldoen wij samen aan de WFT-regels als financieel adviseur op het gebied van inkomen, hypotheken, kredieten en pensioenen, inclusief alle jurisprudentie en planning.

Op het gebied van echtscheiding ben ik een ervaringsdeskundige, ik ben zelf gescheiden. Ik weet dus wat het is: het verdriet en de pijn, slapeloze nachten enzovoorts. In het begeleiden van een echtscheiding staat dat alles voor een nieuwe toekomst goed geregeld is voor mij centraal. Zodat mijn klanten een perspectief in het leven hebben, het oude kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken.

Ik woon in Heemstede, ik heb 3 volwassen dochters die mij erg lief zijn en haal elke dag enorm veel voldoening uit mijn werk. Daarnaast rij ik fervent motor en spelen mijn 2 honden Yosha en Suus een belangrijke rol in mij leven. Ik geniet dagelijks van de tijd die ik met hun doorbreng.

Wilt u ook samen met ons uw financiële dromen realiseren?
Bel dan direct 020 – 345 38 38 (Amstelveen) of 023 – 528 89 94 (Heemstede) voor een gratis en vrijblijvend gesprek.
Of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op

  [recaptcha]

  Onze keurmerken

  Erkend hypotheek adviseur en hypothecair planner

  Vestiging Amstelveen

  Amsterdamseweg 535
  1181 BS Amstelveen
  Telefoon: 020 - 345 38 38
  E-mail: info@ofak.nl

  Vestiging Heemstede

  Cruquiusweg 7-9
  2102 LS Heemstede
  Telefoon 023 - 528 89 94
  E-mail: info@ofak.nl

  Volg ons op

  Follow by Email