Over ons

Han Assman | Ofak Financieel Advies
Telefoon: 023 – 528 89 94

“Zekerheid is het allerbelangrijkste in ons leven”

Ik ben Han Assman. Ik ben net Als Burt financieel adviseur in hypotheken, financiële plannen, belastingen, pensioenen en echtscheidingen. Ik vind het voor zowel particulieren als ondernemers belangrijk dat zij hun financiële zaken goed geregeld hebben. Het goed in beeld hebben van je financiële situatie en de risico’s op voorhand zo veel mogelijk beperken, is één van de grootste behoeftes van de mens. De behoeft aan veiligheid en zekerheid. En voor het goed regelen van uw financiële zaken, bent u bij aan het juiste adres.

In 1981 ben ik als als trainee gestart bij één van Nederlands grootste financiële instellingen. Hier heb ik alles over het vak financiële dienstverlening geleerd. Door uiteenlopende functies heb ik alles gezien en veel ervaring opgedaan. Hierdoor is  voor mij in één oogopslag duidelijk hoe de financiële situatie bij iemand in elkaar zit. Ook heb ik hier veel ervaring met ondernemers opgedaan, daardoor hebben balansen etc. geen geheimen voor mij.

In 1987 heb ik de overstap gemaakt naar een groot intermediair. Voor dit bedrijf heb ik succesvol de financiële dienstverlening opgezet. In de jaren ‘80 en ‘90 heb ik diverse beroepsopleidingen op HBO en Academisch niveau gevolgd op het gebied van fiscaal recht en financiële planning. Zo heb ik onder meer de opleiding tot Erkend Hypothecair Planner met succes afgerond. Deze opleiding is vergelijkbaar met Gecertificeerd Financieel Planner.

In 1991 ben ik zelfstandig ondernemer geworden. Uiteraard in de financiële dienstverlening. Met als expertise hypotheek-, belasting- en pensioenadvies en financiële planning. In de afgelopen 25 jaar heb ik een grote en trouwe klantenkring opgebouwd. Mede vanwege mijn opleidingen, vakkennis en het gedegen advies dat ik geef, maar ook door de aandacht ik aan klanten geef. De gesprekken met klanten vind ik namelijk het allerbelangrijkste in mijn vak. In de gesprekken kan ik door een luisterend oor te bieden, mensen écht helpen door de problemen en mogelijkheden snel te doorgronden en vervolgens de best haalbare oplossingen te bieden. Hierbij word ik geholpen door mijn pragmatische instelling, betrokkenheid en door het denken in kansen en oplossingen in plaats van in problemen.

Net als Burt volg ik jaarlijks diverse bijscholingen om aan de voorwaarden van kwalitatieve en hoogwaardige financiële dienstverlening te kunnen blijven voldoen. Hierdoor voldoen wij samen aan de WFT-regels als financieel adviseur op het gebied van inkomen, hypotheken, kredieten en pensioenen, inclusief alle jurisprudentie en planning.

Op het gebied van echtscheiding ben ik een ervaringsdeskundige, ik ben zelf gescheiden. Ik weet dus wat het is: het verdriet en de pijn, slapeloze nachten enzovoorts. In het begeleiden van een echtscheiding staat dat alles voor een nieuwe toekomst goed geregeld is voor mij centraal. Zodat mijn klanten een perspectief in het leven hebben, het oude kunnen afsluiten en een nieuwe start kunnen maken.

Ik woon in Heemstede, ik heb 3 volwassen dochters die mij erg lief zijn en haal elke dag enorm veel voldoening uit mijn werk. Daarnaast rij ik fervent motor en spelen mijn 2 honden Yosha en Suus een belangrijke rol in mij leven. Ik geniet dagelijks van de tijd die ik met hun doorbreng.